Kattmat!

Jao.. Jag har höstlov och inte så mycket att göra... Jag kollar mest runt! Jag har äntligen blivit medlem på youtube, och vill ladda upp mina filmer men det funkar inte, om jag kollar vilka filmer jag har laddat upp så står det vid filmens längd/tid 00.00! Kan man lägga upp filmer från moviemaker så att dom funkar på yourtube?
Iallafall, angående titeln, min mamma har köpt flingor till mig (fast jag brukar inte äta flingor) och domser ut som katt torrfoder. Jag kan lika gärna käka tonfisk på burk och lapa kjölk samtidigt till frukost som att äta flingorna, även om dom är goda (jag menade att jag lika gärna kan bete mig som en katt)! Nu har jag inte tid längre, jag ska logga ut lite och så! Vi ses alla bloggisar!

//Katten Fly

Candyween! >8-D

Hellu alla bloggisar! Idag så är jag hos min mamma och jag lyssnar på bästa låten på youtube XD
I förrgår släpptes ett nytt sims spel :O Sims 2, borttappad tror jag att det heter, det verkar jätte bra :D
Inne på habbo och jag har kvar godis ifrån igår så nu sitter jag och käkar upp det sista 8-D
På onsdag är det dags för bus elr godis och jag kommer njuta hela veckan! Vi ska spara godiset vi får till helgen (troligtvis) och.. det får ni veta senare! Och i veckan kommer jag kanske bowla, gå på bio och shoppa i butiker och åka till stan och kolla i en butik, så jag kommer inte att hinna skriva så mycket, och ja.. Jag börjar lossna från ordet Jao nu... Jullan är inte inne (Julia) och inte snäckan heller (shell, fanny) och dom som är långsamma så skrev jag snäckan för det är shell på engelska.. Ja.. I skolan gjorde jag, fanny och julia en jätte snygg planch till halloween..  nu ska jag sluta! Vi ses senare alla halloweenare! Och om ni ser en vampyr med glödande tänder på onsdag så kan det vara jag... *äter polkagris* Namnam :D
//Fly
PS! My chemical romance låtarna äger!

Hallu Alla Bloggisar! =D

Nu har jag och Julia skickat över bilder kors och tvärs på msn! Jag skickade kanske tio, hon skickade fyra! Iallafall, kalla köttbullar är faktist inte så hårda, bara i mitten men efter ett tag så har man vant sig vid den kalla smaken och gnager sig in eftersom att den tinar! Och nu bombar hon mig med bilder o_<
Ändå.. har just käkat middag (spaghetti och köttfärsås) och idag i skolan var det kul!
Vi fick smaka utländskak efterätter! =D Det var tre sorters mandel kakor! Dom var jätte goda men svåra att få för alla kasta sig över dom och rykte i plåten men jag lyckades skrapa av lite smulor från plåten bland massorna (när kakan nästan var slut). Fast sen kom min granne (den ökända person 2) och han hade ett berg med kakor för att när han skulle ta så hade alla HÄLLT ÖVER på hans tallrik (Mysko?!) och han tyckte inte om kakorna så jag plockade hans fat till 90% och la på mitt, namnam! Kakorna var jätte goda =D
Men inget mer att säga nu så vi ses imorgon alla bloggisar!

//Kakmonstret Fly 8-D

Romans :D

Parade just ihop två stycken på habbo och dom blev ihop :D
Jag är nutidernas valentin (A) Fast tjej xp
Jao... fortfarande fast på ordet...
Mahaha! JAg äter kalla köttbullar 8-D
Det är gott! Men kallt! Dom är inte hårda och jag hittade några i frysen (och det var inte ens mamma skans)!
Mamma skans köttbullar STUDSAR faktist! O_o Prova själva! Dom studsar!
Jaja, nu ska jag smaska vidare på köttbullar så vi ses senare!
Och jag är inte julnarkoman utan halloween narkoman XD!
//Köttbulle Fly

Hej alla!

Jag bloggar i skolan så jag måste skynda mig! Snart lunch (lektions tid)!
Jao.. (FORTFARANDE FAST PÅ ORDET T_T)
Det är ej lektion nu... //watershell.blogg.se (besök)
Jaja Fanny... Så.. idag blir det biff och kulpotatis till lunch! O_ó
Undrar om man kan äta det?! XD
Jaja, ses senare bloggare!

//Den pluggande Fly >8-D
Bild jag ritade på rasten här under texten! (A)

image4

Potatismoooos! Och falukorv!

Detsamma som titeln! Jag ska äta potatismoooos och falukorv. XD
Till middag alltså, ja...
Jag har nobbat några fler på habbo (rejält kul =D) Och fått några anmälda m.m.
Till mellanmål (har jag redan skrivit det) så tog jag glass! Därför sitter jag nu och käkar glass med ett berg av kolasås (bokstavligt)! Och... Vad mer? Jo.. Fanny bloggade idag under skoltid (Fy Fanny) men hon klarade sig undan! Läs det på hennes blogg (Bland länkarna; Shell´s blogg)!
Ja.. Nu måste jag sluta för att jag ska jaga Julia lite på msn genom att förvandlas till fladdermus (A) Och jaga henne lite!

Ha det bra, Fly!

I wish you a merry christmas! =D

Halluleja allihopa! Idag, just idag är det exakt BARA två månader till JULAFTON! Sing halleluja, och prisa gud XD
Jao.. (MÖP ORD) Idag så var det gympa, gissa vad vi fick köra... RUGBY T_T Fast utan tacklingar =D Och laget jag var i var muppligt (det vill säga inte dom små söta muppar utan muppligt, idiotiskt/korkat). Och jag bloggar nu samtidigt som Shell (Fanny) och Julia (Tindra) XD Fast Julia heter Julia och inte Tindra men det är liksom det hon kallas som jag kallas Fly och Fanny kallas för Shell!! O =D (För dig som är trög så föreställde smilen en ängel)
Ja.. Och sen på slutet skulle vi köra killerball, och jag sa till läraren 'måste man vara med' och hon sa 'om man är bollrädd så ska man ju inte vara med'! Jag är bollrädd på volleyball XD Jaja, så jag föll ner på den inte fullt så mjuka madrassen som ligger i ett hörn av salen som alla ÄLSKAR att sitta på =D (Fast jag har inte direkt beroende av madrasserna, bänken elr ribbstolen funkar bra) Nu snackar jag med Julia på msn! Jul, jul, jul, jul, jul.... JUL!
XD Fanny ska också blogga och logga in på msn (hon ska blogga om hur arg hon är på alla i mitt lag ifrån rugbyn, fast inte klaga på mig)..

Vi ses senare
 / Jultidernas Fly

Mööööp

Jao... (Jao ordet igen T_T) Jag visade just pappa bloggen...
Ikväll ska jag äta fisk soppa med vitlöks bröd =D
'tumme upp' Jao.. (IGEN T_T)
nu ska jag inte skriva jao utan mjao (lägga till ett m, jag är smaaart) =D
Så om jag skriver mjao (high tec ord XD som min lärare skulle säga) så menar jag jao!
=D
Mjao...
Ja... Min vän babiiblondii från habbo besöker denna blogg! XD
Tjena babii :P
Kommer med mera sen, mööp
/Vampyr Fly


(amagaaad, har skrivit typ tio inlägg bara idag T_T Jag måste lämna plats för imorgon :p
och jag raderar dom äldsta efter typ en vecka så jag har plats för nya)

Vet ni vad?!

Nudlar! Ett enkelt ord! Men för sjutton också... NUDLAR! Jaja, jag förklarar väl...
Jag gillar nudlar! Enkelt, eller wockade (stavas det så O_O) med broccoli och andra goda grejer eller med teryaki soya eller men sushi! Just det... Hm.. Jag borde kanske döpa min sida till Sushi... Nja.. Då förälskad i sushi är jag inte... jaah... INGEN SÅNG NU! T_T

Förslag på inlägg? T_T Desperat och med så mkt tid att kunna fixa sidan på...
HJÄÄÄLP!
Veckans "bus": Jag skrev en lapp på mattelektionen (vi var i ett annat klassrum) och vek ihop den. Sen pillade jag in den vid ett ställe på bänken (mellan bords skivan och lådorna) och skrev årtalet 1995 på lappen, Tyvärr så misslyckades det för att jag igår kom till samma klassrum på matten och lappen låg exakt likadant >_<
Jag är dålig på bus! Det är tre dagar till höstlov >8-D Och jag ska gå bus eller godis med Flame (också klasskompis), Shell och Julia! När jag gick glad påsk med dom så fick vi 2  kg godis och vi hade över hundra kort! *tumme upp* Och vi är inte småbarn heller men vi går ändå (vi gillar godis) och bus eller godis är roligare än glad påsk!

Musiiik! XD

Ja, musik... Muuuusik, musiiik (vad låter bäst O_O)
Iallafall (mupp vad irriterande jag är..) (Menade kanske möp eller mäpp eller hmm... JAG ÄR STÖRANDE) (Lämna gärna meddelande om det xp)

Ändå.. (möööp) musiken jag gillar är olika, jag gillar låtar av black eyed peas, celene dion (jag vet att man ska ha stor bokstav men jag orkar inte >_<) och... hm... Ibland funkar crazy frog XD
Men jag gillar olika musik.. Som genom eld och vatten, det var en gång en liten fågel, zombie, let me entertain you, my heart will go on m.m.

Vad gillar du för musik (nu vill jag INTE ha in 1 000 förslag från varenda besökare fast jag har inte så många men ändå (möp, där var det igen).

//Fly
Dagens ord: HabbaRabba

Jag (Fly)

Jag är somsagt Fly, som jag inte heter på riktigt! Jag har många smeknamn bland annat, Ekorren, Lill Grodan, Lassie m.m. (Några av dom kallar bara jag mig själv som Lill Grodan). Iallafall så har jag två kompisar och bland länkar så finns deras bloggar med! WaterShell är en av dom. Hon kallas Shell men heter inte det som jag!
Ja... vad finns det mer att säga (*börja sjunga; säg finns det ngnting mer, jag vara väl ingen ängel, jag förnekar inte det...*) Hehhe.. xp
//Fly
Dagens ord: Mupp


Mina filmer

Jag gillar (älskar) att göra film med programmet MovieMaker! Jag har ritat egna filmer och tagit print screens bilder. Jag lär mig som sagt mer och mer om programmet, och filmerna blir bara bättre och bättre!
Några av dom jag gjort är bland annat; En egen tokyo mew mew (manga serie), en film om mig (Lill Grodan), en film om muppar (man söker efter dom i skogen) och två stycken filmer om habbo. Den ena habbo filmen har jag ritat själv, det är jag på habbo som spränger en stol (efter att försökt intervjua den) och till sist visar det sig att stolen skulle säljas för några miljoner. Den andra filmen är still bilder (print screen bilder) ifrån habbo som jag har satt ihop och filmen handlar om minnen man inte kan glömma och "är till" alla som är medlemmar på habbo där ute! Jag hoppas att mina filmer lyckas komma ut på youtube.com snart men än så länge får det vänta!
Pöss så länge!
//Fly

Dagens ords börjnings former XD: Möp, mäpp, mopp (min favorit är mopp), mepp, mep, mapp, (finns det fler?) Skriv förslag :D

Hallu på er!

Det är jag som är Fly (egentligen heter jag inte så på riktigt såklart) men iallafall! Det här är somsagt min blogg och du har tur som hittade hit. (Namnet är annorlunda). Här på MIN blogg skriver jag om det jag gör, blogg dagbok, lägger kanske upp några filmer som jag har gjort som jag har ritat, några dikter, bilder jag ritat m.m. Om du besöker min blogg dagligen kommer du kunna läsa min blogg dagbok men det är inte varje dag jag kan uppdatera den p.g.a. jag inte har tid eller att internet inte startar eller att jag inte får sitta vid datorn m.m. Men jag ska försöka uppdatera!
//Hej från Fly så länge!

RSS 2.0